Mócsing a császártól
Madaras teszkó finomsága:
  
 Első szelet:
 
 NEM, nem rágtam meg, csupán késsel operáltam ki az alig észrevehető mócsing és zsír darabokat)
 Tömegtermelés, hát hogyne.
 Nagypotrohú mánágerünk  azon gondolkodott, hogy adjunk el több zsírt és mócsingot ezeknek a marháknak.
 (A MS Word-ből jól ismert vellanykörte felvillant a feje felett.)
 Ahááá hát a legegyszerűbb, ha a drága jó mádzsár kalbászt (már ha nem valami áfrikánosz tevehusi) megtömjük vele.
  
 Mivel császár volt ráírva, beleestünk a csapdába mi is.
 Ezek szerint nekik elég annyi is, hogy mindenki csak egyszer essen bele a csapdájukba.
 Megjegyezném itt, hogy a Kaiser májkrémnél nincs finomabb, ezért dobtunk be gondolkodás nélkül ezt is.
  
 Persze így is megettem belőle egy 6-7centit anélkül, hogy visszatolatott volna, mert hát nálunk sem kalbászból van a kerítés és hát este 10kor (ahogy Apácska tanította itt még benne vagyunk az Update 1-es időben) nem sok helyen vannak nyitva a kalbászboltok. Éhgyomorral pedig nem jó elterülni.
  
 A lényeg, ahogy a tata is mondja: "a régi jó dolgokból nem maradt semmi" :).
 Ma revansot vettünk, illetve jó mádzsár házikalbászt, ezt meg császár bátyám dugja fel oda ahova én gondolom.
 Hiszen étkezésre nem ajánlott, de egy kis olívaolajjal megspékelve tökéletes análizgatót faraghatunk belőle.